Grabbarna

Jojomen!   Så var det dags för ännu ett äventyr. Men den här gången så håller jag mig betydligt närmare tryggheten hemma i Dalarna. Nu är det STockhlom som gäller de närmaste 11 månaderna och förmodligen några månader till.

Har hamnat I Livgardets lätt skönaste pluton och överlägset härligaste grupp. Vi drar oss inte för att säga som det är och uttrycka våra kännslor åp alla möjliga sätt. Jag tror inte att det har gått en dag som vi inte har haft minst en böghög på golvet eller i någons säng på logementet. Helt underbart.
Gänget ni ser neranför är  bakre raden från vänster: Spiros(även kallad Mario), Nils(även kallad Rump Nisse), Mattias, Thomas(även kallad stjärtis eller Mowgli), Andersson, Jag, Rosell(även kallad Oraklet), Amelie, Alexander(även kallad Stekarn) och sist men inte mins så har vi Kalle.

142761-59


Efter några dagar med oregelbundna duschtder så blev min yviga hårväxt ett allvarligt problem och den hämmade även min ack så viktiga nattsömn så jag och Kalle beslöt för att gå till botten med våra problem och vi rakade bort skiten. Tyvärr så passade mina pollisonger inte riktigt ihop med en rakad skalle så dom strök med dom också, men mustchen blir kvarr ett bra tag till.  Resultatet ser du här neranför.

142761-58



Lumpen är roligt och den enda riktiga tabben jag gjort hittills var när vi skulle testa om våra gasmasker var täta eller inte. Vi skulle kliva in i ett rum fyllt med tårgas som var hundra gånger starkare än den polisen använder och jag lyckades med att glömma skruva åt gasfiltret. Ni som har kännt på tårgas kan nog räkna ut hur dt gick och för er andra så säger jag bara att det är inget man drömmer om att uppleva direkt...