Långsamma dagar

07-06-07 18:12  Soldathemmet, Kungsängen
 Ibland så undrar man vad man gör här.    Finns det inget vettigare att göra än att hålla på med det vi gör?   Idag och igår så har vi lastat in grejor i en container,  visst det måste ju göras  men det känns som om befälen bara ger oss uppgifter för att vi ska ha nått att göra...
Det verkar heller inte som om det kommer att bli som vi tänkt oss när vi ska till Utö på måndag för att inte återvända förrän onsdagen veckan därpå.

1. Vi kommer inte att bo i samma hål i marken hela tiden  vilket i och för sig bara är skönt.
2. Vi kommer att bära med oss mer utrustning än vad som tidigare var sagt, men vi kommer inte att få större ryggsäckar trots att det var sagt så.
3. Vi kommer kanske inte ens att skjuta skarpt trots att det nu borde bli andra gången vi gör det, men det kommer alltså kannske inte bli av över huvudtaget.

 Det här är tre punkter som har fått mig att ändra inställning en smula om våra nio dagar i fält. Det kommer kanske att bli ganska soft.  Jag längtar fortfarande tills torsdagen då man får ta sitt pick och pack och vara ledig från lumpen i tre och en halv vecka, men jag är inte orolig inför övningen.

Kommentarer
Postat av: Pär

Bo i ett hål i marken!!!??? Nog för att man hört talts om neddragningarna inom försvaret, men ni borde ju i varje fall få ha tak över huvudet tycker man...
Låter lite som Monthy Python-sketchen med vem som hade fattigast uppväxt... =)

Postat av: Ellinor

Ojoj..låter tufft... Hoppas ni får njuta av sommaren lite iaf!

2007-06-12 @ 10:43:27
URL: http://mariaellinor.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback